Een heerlijke vakantie voor het hele gezin, met ontspanning en allerlei activiteiten.
De camping ligt centraal. Valkenburg op loop/fietsafstand en Maastricht, Sittard en Heerlen zijn gemakkelijk en snel te bereiken.

Onze kampeerplekken variëren van standaard tot privé sanitair en alles ertussenin.

 

Kom en geniet …

Gezinscamping ’t Hemelke

’t Hemelke is een echte gezinscamping met ruime en goed onderhouden kampeerplaatsen. Onze gezinscamping biedt een groot aantal faciliteiten, niemand hoeft zich te vervelen. Over het hele terrein zijn speeltuintjes verspreid, zodat je altijd een in buurt hebt.

Daarnaast zijn er in de directe omgeving tal van mogelijkheden om te genieten van wat Zuid-Limburg te bieden heeft.

Op het hele terrein is WiFi ontvangst, hiet mag je gratis gebruik van maken.

 

Plattegrond Camping

Handig om te weten

Het zwembad is alleen toegankelijk voor kampeergasten. Voor mensen die niet op de camping staan, is het niet toegestaan te zwemmen.

Aankomsttijden Kampeerplekken vanaf 13.00 uur. Privé sanitair vanaf 14.00 uur.   Vertrektijden Kampeerplekken voor 11.00 uur. Privé sanitair voor 10.00 uur.

U kunt dit op voorhand aanvragen bij de reservering. Dan schrijft u bij opmerkingen dat u een late check-out wilt, wij kunnen daar dan rekening mee houden bij het toewijzen van de plek. Ter plekke zou u dit kunnen navragen bij de receptie, dan wordt gekeken of de plek nog vrij is, of dat er aansluitend nieuwe gasten komen. De kosten voor de late check-out bedragen €15,00 voor de plek (incl. 2 personen), en €5,00 voor elke extra persoon.   Het is niet mogelijk om het kampeermiddel te stallen op de parkeerplaats en daarna nog gebruik te maken van de faciliteiten. 

U kunt bij uw boeking een voorkeur aangeven. Dit kan een algemene voorkeur zijn, zoals avondzon/ochtendzon, dichtbij een toiletgebouw/speeltuin. Of een specifieke voorkeur, zoals Hamsterweg 1. Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met uw voorkeuren. Het kan zijn dat het niet lukt, dan nemen we altijd contact met u op.

Elke kampeerplek: stroomkabel van minstens 20 meter met een CEE aansluiting Comfort 1, privé sanitair en standaard met TV: een COAX kabel van ongeveer 20 meter

Een stroomkabel van minstens 20 meter heeft u nodig. U heeft een CEE-stekker nodig.