Algemeen

De betalingsregeling die wij hanteren is: 30% binnen 2 weken na de boeking, 70% bij vertrek of tijdens uw verblijf op de camping. Indien u graag een andere regeling treft, of graag contant wilt betalen, neem dan contact met ons op via info@hemelke.nl of 0454051386.

Een stroomkabel van minstens 20 meter heeft u nodig. U heeft een CEE-stekker nodig.

Het zwembad is alleen toegankelijk voor kampeergasten. Voor mensen die niet op de camping staan, is het niet toegestaan te zwemmen.

Privésanitair

De plekken met privé sanitair zijn in het laagseizoen te boeken op vrijdag en maandag en in het hoogseizoen op vrijdag. Het is niet mogelijk de dagen aan te passen.

I.v.m. het schoonmaken van de unit is het niet mogelijk om eerder dan 14:00 uur te komen.

U zorgt zelf voor het wc papier, handdoeken e.d.

Wij zorgen dat de unit bij aankomst schoon en netjes is. Tijdens uw verblijf poetsen wij uw unit niet. Dit doen we alleen bij uw vertrek.

De borg is een garantstelling dat er op een nette manier gebruik wordt gemaakt van de beschikbaar gestelde unit. Als de unit bij vertrek in goede staat wordt achtergelaten, ontvangt u de borg binnen 1 week terug op de rekening.

Corona

Als er geen beperkende maatregelen gelden voor de camping kun je gewoon gebruik maken van je reservering. De ondernemer kan de overeenkomst nakomen. Je kunt dus niet kosteloos annuleren. Annuleer je toch, dan staat in de algemene voorwaarden wat je aan annuleringskosten moet betalen. Alleen als de ondernemer de overeenkomst annuleert, heb je wel recht op je geld terug.

Wanneer de ondernemer de overeenkomst annuleert, ben je niet verplicht om een voucher te accepteren. Je hebt namelijk recht op terugbetaling van wat je hebt betaald. Annuleer je zelf, dan moet je gewoon betalen. De ondernemer kan je uit coulance, dus onverplicht, een voucher aanbieden. Het is aan jou om dat te accepteren. Lees wel de voorwaarden van de voucher goed door.

Voor een eventueel afgesloten annuleringsverzekering is er geen sprake van een geldige annuleringsreden en volgt er dus geen terugbetaling van de annuleringskosten uit de verzekering. Ingeval van annulering omdat de recreant zelf of een van zijn reisgenoten ziek is, moet er wel een doktersverklaring worden opgeleverd om een beroep te kunnen doen op de annuleringsverzekering.

Voor een eventueel afgesloten annuleringsverzekering is er niet sprake van een geldige annuleringsreden en volgt er dus geen terugbetaling van de annuleringskosten uit de verzekering. Tenzij de recreant zelf ziek is of een reisgenoot ziek is of -ingeval hij niet ziek is - hij zich heeft bijverzekerd voor extra annuleringsredenen, zoals de uitbraak van een besmettelijke ziekte. Dit laatste is overigens meestal niet het geval. Ingeval van annulering omdat de recreant zelf of een van zijn reisgenoten ziek is, moet er wel een doktersverklaring worden opgeleverd om een beroep te kunnen doen op de annuleringsverzekering.

Nee, een annulering door een gast kan niet kosteloos plaats vinden. Oftewel: een gast die wegens corona wenst te annuleren, dient daarbij annuleringskosten te betalen conform de afgesproken (HISWA-RECRON) voorwaarden. Een beroep door de gast op ontbinding van de overeenkomst gaat hier niet op. De wederpartij (dat is dus het recreatie- of watersportbedrijf) kan immers doorgaans wél zijn verplichtingen nakomen, in casu het geboekte verblijf bieden. Uiteraard kan in het geval van een annuleringsaanvraag uit coulance een voucher worden verstrekt, die recht geeft om het verblijf in te halen. Of zet de reservering om naar een latere datum.