Algemeen

Het zwembad is alleen toegankelijk voor kampeergasten. Voor mensen die niet op de camping staan, is het niet toegestaan te zwemmen.

Vanaf 1 december is het mogelijk te boeken voor het volgende seizoen.

De betalingsregeling die wij hanteren is: 45% binnen 2 weken na de boeking, 55% 2 weken voor aankomst op de camping. Indien u graag een andere regeling treft, of graag contant wilt betalen, neem dan contact met ons op via reserveringen@hemelke.nl of 0454051386.

Een stroomkabel van minstens 20 meter heeft u nodig. U heeft een CEE-stekker nodig.

U kunt dit op voorhand aanvragen bij de reservering. Dan schrijft u bij opmerkingen dat u een late check-out wilt, wij kunnen daar dan rekening mee houden bij het toewijzen van de plek. Ter plekke zou u dit kunnen navragen bij de receptie, dan wordt gekeken of de plek nog vrij is, of dat er aansluitend nieuwe gasten komen. De kosten voor de late check-out bedragen €15,00 voor de plek (incl. 2 personen), en €5,00 voor elke extra persoon.   Het is niet mogelijk om het kampeermiddel te stallen op de parkeerplaats en daarna nog gebruik te maken van de faciliteiten. 

U kunt bij uw boeking een voorkeur aangeven. Dit kan een algemene voorkeur zijn, zoals avondzon/ochtendzon, dichtbij een toiletgebouw/speeltuin. Of een specifieke voorkeur, zoals Hamsterweg 1. Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met uw voorkeuren. Het kan zijn dat het niet lukt, dan nemen we altijd contact met u op.

Elke kampeerplek: stroomkabel van minstens 20 meter met een CEE aansluiting Comfort 1, privé sanitair en standaard met TV: een COAX kabel van ongeveer 20 meter

Aankomsttijden Kampeerplekken vanaf 13.00 uur. Privé sanitair vanaf 14.00 uur.   Vertrektijden Kampeerplekken voor 11.00 uur. Privé sanitair voor 10.00 uur.

Onze camping is een familiecamping, vaak met jonge kinderen. Het is niet toegestaan om met een (vrienden)groep te komen kamperen. De plekken zijn per gezin te reserveren.

We hebben 3 arrangementen in 2024 rondom de meivakantie en hemelvaart / pinksteren. Klik hier voor meer informatie.

Privésanitair

De plekken met privé sanitair zijn in het laagseizoen te boeken op vrijdag en maandag en in het hoogseizoen op vrijdag. Het is niet mogelijk de dagen aan te passen.

I.v.m. het schoonmaken van de unit is het niet mogelijk om eerder dan 14:00 uur te komen.

U zorgt zelf voor het wc papier, handdoeken e.d.

Wij zorgen dat de unit bij aankomst schoon en netjes is. Tijdens uw verblijf poetsen wij uw unit niet. Dit doen we alleen bij uw vertrek.

De borg is een garantstelling dat er op een nette manier gebruik wordt gemaakt van de beschikbaar gestelde unit. Als de unit bij vertrek in goede staat wordt achtergelaten, ontvangt u de borg binnen 1 week terug op de rekening.